Birkenstocks online kopen

Uw nieuwe Birkenstocks online kopen? Dat kan op Birk.nl. Wij bieden een uitgebreid assortiment Birkenstocks. Zo hkunt u bij ons Birkiís, Kurk on Heels, Kurk for Kids en Birkenstock schoenen van Betula, Tatami en Papillo online kopen.

Bestel Birkenstock slippers zonder verzendkosten

Onze Birkenstocks zijn niet alleen redelijk geprijsd, u bestelt bij ons ook nog eens schoenen zonder voor de verzendkosten te hoeven betalen. Waar u bij een andere webshop al snel Ä 5,00 betaalt voor een bestelling, hoeft u bij ons helemaal niets te betalen als u online bestelt.

Birkenstock Online Bestellen
Birkenstock Online Bestellen

Stijlvolle kurkschoenen

Bijzonder aan onze collectie is dat wij ook Kurk on Heels en Kurk for Kids bieden. De stijlvolle hakken gemaakt van kurk zitten niet alleen comfortabel, maar zien er ook nog eens mooi en elegant uit. Ook voor kinderen hebben we mooie en lekker zittende Birkenstocks van kurk.

Meer dan 200 Birkenstock slippers

Bij Birk.nl hebben we meer dan 200 verschillende paren slippers. We hebben damesslippers, herenslippers en kinderslippers. Grote kans dat er voor u dus ook een mooi paar tussen zit.

Makkelijk betalen

U kunt bij ons makkelijk betalen voor uw Birkenstocks door middel van iDeal. Wanneer u heeft betaald ontvangt u per e-mail een bevestiging en krijgt u uw schoenen via de post opgestuurd.