Birkenstock-Papillio-Birkiís-Betula

_MG_7104_sw Kopie

Birkenstock

De unieke pasvorm van het originele Birkenstock voetbed: de natuur gaf Birkenstock het voorbeeld. Door het kurken voetbed te vormen naar een voetstap in het strandzand, krijgt de voet de natuurlijke ondersteuning die ze werkelijk nodig heeft. Het belangrijkste van het originele Birkenstock voetbed is dat deze zich aanpast aan alle bewegingen van de voet op elke ondergrond. Daardoor loopt u stabiel en blijven uw voeten ontspannen en in optimale conditie. De Birkenstock collectie bestaat hoofdzakelijk uit unie kleuren zoals zwart, wit, bruin en blauw maar ook mode kleuren zoals zilver, brons en goud.

Papillio

De naam zegt het al, Papillio betekent vlinder. Elk voorjaar opnieuw zien we buiten de vlinders verschijnen in de mooiste kleuren. Zo ook de Papillio collectie. Deze bestaat uit sandalen en slippers in mode kleuren, met origineel Birkenstock voetbed, voor een uitstekende pasvorm. Elke zomer een nieuwe mode collectie, met de nieuwste prints, kleuren en modellen.

Birki's

Naast de modellen met kurken voetbed heeft Birki's ook o.a. clog's van PU materiaal in de collectie. Deze clog's zijn waterdicht en in diverse modellen en kleuren leverbaar, allen met origineel Birkenstock voetbed. Ideaal in de tuin of op de camping maar ook gemakkelijk in tal van staande beroepen zoals in keukens en ziekenhuizen. Bijkomend voordeel van de clogs is dat deze hygiŽnisch zijn en gemakkelijk schoon te houden. De clogs zijn wasbaar tot 60 graden Celsius en het uitneembare voetbed tot 30 graden Celsius. Daardoor zeer geschikt voor mensen die werken in keukens en medische beroepen.

Betula

Ieder model van Betula is voorzien van het originele Birkenstock voetbed. Alsof u op een zachte bosgrond loopt. Het voetbed past zich aan de vorm van uw voet aan en geeft uw voeten optimaal comfort. In een veelzijdige sportieve mode-collectie met moderne designs, nieuwe materialen en frisse kleuren brengt Betula comfort en mode samen.

Bij de productie houdt Birkenstock rekening met het milieu, zo worden er vooral recyclebare grondstoffen gebruikt en zijn de PU loopzolen milieuvriendelijk.